UP

A klinikáról

mondták

Home > Szolgáltatások / Arc

Arcplasztika

Arcplasztika
Az arcplasztika (face-lift) olyan műtéti eljárás, amely során az arc- és a nyak területét feszesítjük, ránctalanítjuk. Ezzel a sebészi beavatkozással megszüntetjük a korral járó elváltozásokat, különös hangsúlyt fektetve az arc, a nyak és a szájzug területén jelentkező mély ráncokra, zsírlerakódásokra, megereszkedett bőrre, természetesen mindig szem előtt tartva az individuális anatómiai adottságokat és az egyéni szempontokat. 
Tovább

Szemhéjplasztika

Szemhéjplasztika
Szemhéjplasztika (blepharoplastica) olyan műtéti eljárás, amely során a „lógó” felső szemhéjat és/vagy az alsó szemhéj megereszkedett „tasakját” korrigáljuk. A szemhéjplasztika célja a fáradtnak imponáló megjelenés megszüntetése és a szemkörnyék természetes, fiatalos kinézetének visszaállítása. 
Tovább

Fülplasztika

Fülplasztika
Fülplasztika vagy „otoplasztika” olyan műtéti eljárás, amely során korrigáljuk az elálló füleket. A műtét célja az elálló fülek normális anatómiai helyzetének helyreállítása ill. alkalmanként a fülek nagyságának (nagy fülcimpa kisebbítése) a korrekciója is.
Tovább

Orrplasztika

Orrplasztika
Orrplasztika vagy „rhinoplastica” olyan műtéti eljárás, amely során korrekciókat végezünk az orr külső megjelenési formájának javítása érdekében. Az orrkorrekcióval változtatni lehet az orr nagyságán, alakítani lehet az orrhátat (csontos-porcos púp eltávolítása) és az orrcsúcsot (vaskosságának csökkentése, a túl lapos, vagy túl hegyes orrcsúcs korrekciója), megszüntethető az orr ferdesége, rövidíthető a hosszú, lógó orr. Az orrcsúcs porcos részének modellálása zárt és nyitott technikákkal is elvégezhető akár ambulánsan is.
Tovább

Ajakplasztika

Szájkontúr plasztika
Az arc fiatalos megjelenésének visszaadására különösen alkalmas az ajakplasztika. Az ajakplasztika más egyéb feltöltő szépészeti beavatkozásokkal szemben, nemcsak megszünteti a meglévő ráncokat, de a fiatalos arckifejezést biztosító arányokat is visszaállítja.
Tovább