UP

A klinikáról

mondták

Home > Szolgáltatások/Mell

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás
A mellnagyobbítás (augmentáció) olyan műtéti eljárás, amely során implantátum beültetésével a női mell megnagyobbítható. Erre a célra csak ISO minősítésű, bevizsgált, kiváló minőségű implantátumokat alkalmazunk. (lsd. "Minőség" rovatunkat.)
Tovább

Mellkisebbítés

Mellkisebbítés
A mellkisebbítés vagy „redukció” egy olyan műtéti eljárás, amely során megkisebbítik és egyben meg is emelik, megfeszesítik a megereszkedett vagy lógó mellet és ezáltal új formát kapnak. Nyilvánvaló, hogy a mellkisebbítés a testi (gerinc, bőr) bántalmak javulását eredményezi, de tisztán kozmetikai, esztétikai okokra hivatkozva is elvégezhető (lásd. még mellfelvarrás).
Tovább

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás
A mellfelvarrás (mastopexia) olyan műtéti eljárás, amely során a megereszkedett vagy lógó mellet feszesítjük, megemeljükk, és új formát képzünk. A mellek megereszkedése kialakulhat terhesség és szoptatás után, nagyobb súlyveszteség kapcsán, de a természetes öregedési folyamat velejárója is lehet. A bőr fokozatosan veszít elaszticitásából, ebből kifolyólag a női mell gyakran elveszti eredeti formáját.
Tovább

PIP implantátum csere

PIP implant csere
Az elmúlt hónapokban több alkalommal került a PIP implantátum a reflektorfénybe. A bulvársajtó és a szakmai orgánumok is kifejtették véleményüket, nem hallgatva azon aggodalmról, hogy a PIP implantátumok cseréjére esetenként szükség lehet. Az IMAGO Plasztikánál ugyan sosem kerültek ilyen impantátumok beültetésre, de tekintettel a helyzetre és hitvallásunkra, miszerint " Salus aegroti suprema lex esto", azaz a beteg üdve és boldogsága a legfőbb törvény, egy kedvezményes ajánlatunk van a PIP implantátumok cseréjére:   PIP implantátum csere most: 440-480 E Ft.   A PIP implantátumok eltávolítását követően ISO minősítésű, ún. V. generációs implantátumokat helyezünk be (lsd.: Bemutatkozás/Minőség). Az új implantátumok texturált felszínűek, melyek a tokzsugorodás esélyét bizonyítottan csökkentik. Ebben az esetben az anatómiai és a kerek implantátum közötti árkülönbözetet kedvezményesen veheti igénybe
Tovább

Gynecomastia (férfi emlő műtéte)

Gynecomastia
Manapság igen sok férfit érint az emlő megnagyobbodása. A férfi emlőplasztika, sebészi mellkisebbítés hasznos lehet az ún. „igazi” gynekomastiáknál (férfi emlőmirigy megnagyobbodás) és az ún. „hamis” gynekomastiáknál (megnövekedett zsírállomány miatt kidomborodó mell) egyaránt.
Tovább
‹‹ ... 1 2 ... ››