UP

A klinikáról

mondták

Home > Szolgáltatások/Test

Karplasztika

Karplasztika
A karplasztika vagy "felkarfeszesítés" (brachioplasztika) olyan műtéti eljárás, amely során az egész felkar átformálásra ill. feszesítésre kerül azáltal, hogy a felesleges bőrt illetve zsírszövetet eltávolítjuk. A felkar bőre a gyakori testsúlyingadozások, genetikai adottságok miatt illetve a kor előrehaladtával megváltozik, megereszkedhet, ill. ezen a területen zsír rakódhat le.
Tovább

Hasplasztika

Hasplasztika
Hasplasztika vagy „abdominoplasztika” olyan műtéti eljárás, amely során, a hasi területen eltávolítjuk a felesleges bőrt az alatta lévő zsírszövettel együtt és egyidejűleg feszesítjük a hasfali izomzatot. Ezzel a beavatkozással megszüntetjük a renyhe hasfal elődomborodását és feszes, lapos hasat alakitunk ki.
Tovább

Alakformálás (body lift)

Body Lift
Az alsó testfél erős fogyás utáni vagy a korral együtt járó megereszkedéseit egy testformálással, feszesítéssel (Lockwood féle body lift) lehet korrigálni és esztétikus megjelenést elérni. Ez a beavatkozás három klasszikus plasztikai műtétet foglal magába: a hasfal feszesítését és hasplasztikát, a combplasztikát és végül fenékplasztikát.
Tovább

Zsírleszívás

Zsírszívás
Zsírleszívás (liposuctio) olyan műtéti eljárás, amely során megváltoztatjuk, átalakítjuk a test kontúrját, körvonalát azáltal, hogy a felesleges, felhalmozódott zsírdepókat eltávolítjuk a test különböző területeiről (has, csípő, comb, térd, kar, hát, nyak területe). 
Tovább

Combplasztika

Combplasztika
A combplasztika olyan műtéti eljárás, amely során az egész comb feszesítésre kerül azáltal, hogy a felesleges bőrt illetve zsírszövetet eltávolítjuk. A comb bőre a gyakori testsúlyingadozások, genetikai adottságok miatt, ill. a kor előrehaladtával megváltozik, megereszkedhet, alatta zsír rakódhat le. 
Tovább
‹‹ ... 1 2 ... ››