Blog

Újdonságok, szakmai infók, érdekes esetek a plasztikai sebészet témájában...

Dual plane, biodimenzio, cohesive gel - Az érthetetlen, amihez mindenki ért

Az implantátumokkal kapcsolatban alapvetően két kérdés merül fel: milyen legyen és hova kerüljön. Ebben a kérdésben számos információ kering az interneten és fórumokon, azonban nem árt, ha pontosan látja a mellnagyobbításra váró páciens a tényeket.

Tovább

Belső felvarrás - hegmentes tömörítés

A megereszkedett mellű nő két dolgot akar. Visszakapni mellének régi formáját vagy nagyobbat annál, és mindezt úgy, hogy ne legyenek a mellén hegek.

Tovább

A tubuláris mell - uborkából almát?

A tubuláris mell (vagy csőmell) plasztikai megoldása összetett feladat. A mellet úgy kell elképzelni, mintha egy a tetején lyukas zsákba belepréselték volna a mell mirigyszövetét és a végén, még az alját is egy zsinórral elszorították volna.

Tovább

Centrális pexia - elég a körkörös

A mellfelvarrás (implantátummal vagy nélküle) hagyományos metszései több heget eredményeznek. A bimbóudvar körül, attól lefelé a mell alatti redőig és itt is haránt irányban sokszor a szegycsont felé tartva és a hónalji redőt is elérve.

Tovább

Hintázó lehetőségek - amikor a kinyúlt tok esélyt ad

A mellnagyobbítás során behelyezett implantátum körül tok képződik, melynek saját, külön biológiája és élete van. Vannak esetek, amikor a tok nem funkcionál megfelelően: zsugorodhat, vagy éppen kinyúlhat, újabb műtétet indikálva.

Tovább

A hegek útja - a természetes vándorlás

Sokak számára a heg az, ami keserű pirulaként marad meg az amúgy sikeresnek ítélt esztétikai beavatkozás, műtét után. A heg közvetlenül műtét után nem abban az anatómiai pozicióban van, ahol majd évekig elhelyezkedik.

Tovább

Vékony nő - nagy mell - tágítható határok

Ha Ön egy vékony nő, de mindig nagy, feszes mellekről álmodott, de mindenki csak lebeszélte, és cikizte emiatt, akkor itt az idő hogy döntsön: marad-e a körülmények fogságában és a vélemények rabságában, vagy úgy dönt, hogy jóleső érzéssel szeretne holnaptól a tükörbe nézni.

Tovább

A torzó szépsége - amikor a tanga körbevezeti a szikét

Sok nő és egyre több elszánt férfi szembesül a fogyás után visszamaradt bőrfelesleggel. Ilyenkor a felmerülő kérdés, hogy több lépésben, több műtéttel szabaduljon meg a bőrfeleslegtől, vagy egy nagyobb műtéttel érjünk célt.

Tovább

Lockwood műtét - csak az előnyök

A hasplasztika kapcsán felmerülő igények komplexitására jelent megoldást a Lockwood műtét. Az igények: mélyre kerülő, rejtve maradó heg, kevés szövődmény, feszes lapos has, lehetőleg a zsírpárnák eltüntetésével, minimalis fájdalom.

Tovább
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram