IMAGO PLASZTIKAI SEBÉSZET

„Ne csak álmodj róla, valósítsd meg!”

A Klinikáról

Az IMAGO plasztika műtétei minden esetben elegáns, jól felszerelt budai klinikán történnek. Az előzetes konzultáció kapcsán felmerülő és a műtét helyét befolyásoló egészségügyi és szakmai tényezőkről személyesen tájékoztatjuk Önt. A legfőbb szempont minden esetben az Ön biztonsága és elégedettsége. A technikai felszereltség, a személyzet szaktudása és odaadása valamint az empatikus, kellemes környezet minden esetben garantált.

Az előzetes konzultáció kapcsán Műtéteinket és ambuláns beavatkozásainkat elegáns budai klinikán végezzük.

Számos szempontot tartunk szem előtt a plasztikai műtétek kapcsán:

– a páciens biztonsága: a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt műtő, folyamtosan ellenőrzött és kifogástalan minőségű műszerek, és klinikai gyakorlatban edződött, megbízható szaktudású műtéti team a garancia a maximális betegbiztonságra.

– a páciens nyugalma: diszkrét, hangulatos, minden komforttal felszerelt szobák, megbízható, figyelmes szakápolók, teljes éjszakai „stand by” ügyelet, minden műtét utáni nehézséget orvosoló gyógyszerkészlet teszik könnyűvé a műtét utáni órákat.

– a páciens személyes igényei: diszkréció, empátia és tolerancia a mottónk. Minden személyes igénynek igyekszünk maximálisan megfelelni, hogy a beavatkozásból csak a „szépre emlékezzen”.

A műtétek és konzultációk helyszíne

1026 Budapest, Pasaréti út 104.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges e-mailen vagy telefonon!
E-mail: imagoplasztika@gmail.com, Telefon: +36 20 464 2665

Pácienseink ezért választanak minket

Plasztikai sebészet 

Tudjuk, hogy a jó közérzethez mennyire fontos harmóniába kerülni önmagunkkal. Az Imago Plasztika büszke arra, hogy az évtizedek alatt számos páciensnek segített nagyban javítani az életminőségét. 

Amennyiben Ön a felkészültséget, a szaktudást, a teljes körű figyelmet és a megbízhatóságot egyaránt fontosnak tartja, kérjen ingyenes konzultációt.

Minőség

Kizárólag a legmodernebb eszközökkel és ötödik generációs implantátumokkal dolgozunk.

Szakértelem

Orvosunk docens a Semmelweis Egyetemen, Ph.D fokozatát több, mint 30 publikáció erősíti.

Kiváló helyszín

A beavatkozások könnyen megközelíthető helyen és kellemes környezetben zajlanak.

Bizalom

Tabuk nélkül kérdezhet orvosunktól, az Imago Plasztikánál biztonságban érezheti magát.

Négy gyerek és 4 császármetszés után vállalkoztam hasplasztikára. Több plasztikai sebésznél is voltam konzultáción, és végül a Bognár doktor úr mellett döntöttem. Sosem fogom megbánni, mert fantasztikusan jó szakember, mindamellett nagyon emberséges. Gyönyörű...

Kedves Doktor Úr! Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani. Talán a megfelelő orvost volt a legnehezebb megtalálni. Akire rá bízhatom magam. Innen már minden egyszerű volt. Így 2 hónappal műtét után a világ újra szép és "kerek". Bármikor nevetve belevágnék újra. Köszönet a gyönyörű cicikért.

Drága Doktor Úr! Sokszor eszembe jut az a pillanat amikor először találkoztunk és remény csillant az életemben,hogy végre olyan külsőt kaphatok amit megálmodtam magamnak. Azt éreztem,hogy végre lehetőségem lesz arra, hogy ha tükörbe nézek annak a nőnek lássam magam...

Orvos

Dr. Bognár Gábor Ph.D.

egyetemi docens, sebész és plasztikai sebész

…segíteni és gyógyítani. Testet és lelket egyaránt. Sebészként és plasztikai sebészként egyaránt. Én nem kérdezem, miért vágyik valaki a változásra, ha attól lesz magasztosabb, vagy szebb, vagy boldogabb. Az én szerepem ebben a Világban, hogy tudásomhoz mérten megadjam, amire Ön vágyik. Tudja … hogy szárnyalhasson…

Tagja a Magyar Sebész Társaságnak (MST) és a Magyar Plasztikai Égés- és Helyreállító Sebészeti Társaságnak (MPÉHST).

A Magyar Sebész Társaságban-ban az Ellenőrző Bizottság rendes tagja.

A Semmelweis Egyetemen szerzett diplomát 1992-ben és az Egyetem II. sz. Sebészeti Klinikáján dolgozik folyamatosan ma egyetemi docensi beosztásban.

Szolgáltatásaink