IMAGO PLASZTIKAI SEBÉSZET

„Ne csak álmodj róla, valósítsd meg!”

ARS POETICA

„A szépség nyílt ajánlólevél, mely a szíveket előre megnyeri számunkra” – mondta még maga Schopenhauer is, aki köztudottan nem állt a szépség oldalán. És valóban. Miért ne nyílnának meg a szívek és a Világ a szépség előtt.

Mindenki máshogyan szép és mindenki mástól lesz szép. Mindenkiben ott van a szépség, csak néha segíteni kell, hogy megmutassa igazi ragyogásában magát, hogy megszülessen, mint az imágóból a pillangó. Hogy aztán szárnyalhasson.

Ez a célunk az IMAGO Plasztikánál. Segíteni Önnek megtalálni a „bennrekedt” pillangót és kiengedni. Hogy Ön mostantól, vagy ismét szépnek érezze magát.

RÓLUNK

Az IMAGO Plasztika célja, hogy Ön megtalálja, amit a szépség és a harmónia terén elveszettnek hisz magában.

Ehhez elegáns környezetben, kiválóan felszerelt klinikán végzett beavatkozásokat kínálunk, ingyenes konzultációt követően, mindenben a személyes igényei maximális figyelemben tartásával. Amennyiben Ön a felkészültséget, a szaktudást, a megbízhatóságot és a figyelmet egyaránt fontosnak tartja, úgy válasszon minket!

Évek óta összeszokott csapat tagjaiként hisszük, hogy nálunk megtalálja, amit keres. Szakmai és műtéti színvonalunk magas szinten tartására számos erőforrást veszünk igénybe. Ennek köszönhetően ÁRAINK reálisak és piacvezetők maradtak! Ön élhet vele, hogy cégünk szakmai – és marketingpolitikája nem az azonnali és mindenek feletti profitbevételtől vezérelt … A lehetőség Önre vár…

Mottónk legyen az Ön mottója:
„Ne csak álmodj róla, valósítsd meg!”

Pácienseink ezért választanak minket

Plasztikai sebészet 

Tudjuk, hogy a jó közérzethez mennyire fontos harmóniába kerülni önmagunkkal. Az Imago Plasztika büszke arra, hogy az évtizedek alatt számos páciensnek segített nagyban javítani az életminőségét. 

Amennyiben Ön a felkészültséget, a szaktudást, a teljes körű figyelmet és a megbízhatóságot egyaránt fontosnak tartja, kérjen ingyenes konzultációt.

Minőség

Kizárólag a legmodernebb eszközökkel és ötödik generációs implantátumokkal dolgozunk.

Szakértelem

Orvosunk docens a Semmelweis Egyetemen, Ph.D fokozatát több, mint 30 publikáció erősíti.

Kiváló helyszín

A beavatkozások könnyen megközelíthető helyen és kellemes környezetben zajlanak.

Bizalom

Tabuk nélkül kérdezhet orvosunktól, az Imago Plasztikánál biztonságban érezheti magát.

Négy gyerek és 4 császármetszés után vállalkoztam hasplasztikára. Több plasztikai sebésznél is voltam konzultáción, és végül a Bognár doktor úr mellett döntöttem. Sosem fogom megbánni, mert fantasztikusan jó szakember, mindamellett nagyon emberséges. Gyönyörű...

Kedves Doktor Úr! Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani. Talán a megfelelő orvost volt a legnehezebb megtalálni. Akire rá bízhatom magam. Innen már minden egyszerű volt. Így 2 hónappal műtét után a világ újra szép és "kerek". Bármikor nevetve belevágnék újra. Köszönet a gyönyörű cicikért.

Drága Doktor Úr! Sokszor eszembe jut az a pillanat amikor először találkoztunk és remény csillant az életemben, hogy végre olyan külsőt kaphatok amit megálmodtam magamnak. Azt éreztem,hogy végre lehetőségem lesz arra, hogy ha tükörbe nézek annak a nőnek lássam magam...

Orvos

Dr. Bognár Gábor Ph.D.

egyetemi docens, sebész és plasztikai sebész

…segíteni és gyógyítani. Testet és lelket egyaránt. Sebészként és plasztikai sebészként egyaránt. Én nem kérdezem, miért vágyik valaki a változásra, ha attól lesz magasztosabb, vagy szebb, vagy boldogabb. Az én szerepem ebben a Világban, hogy tudásomhoz mérten megadjam, amire Ön vágyik. Tudja … hogy szárnyalhasson…

Tagja a Magyar Sebész Társaságnak (MST) és a Magyar Plasztikai Égés- és Helyreállító Sebészeti Társaságnak (MPÉHST).

A Magyar Sebész Társaságban-ban az Ellenőrző Bizottság rendes tagja.

A Semmelweis Egyetemen szerzett diplomát 1992-ben és az Egyetem II. sz. Sebészeti Klinikáján dolgozik folyamatosan ma egyetemi docensi beosztásban.

Szolgáltatásaink