UP

A klinikáról

mondták

Home > Klinika

Klinika


maganklinika

Az IMAGO plasztika műtétei minden esetben elegáns, jól felszerelt budai klinikán történnek. Az előzetes konzultáció kapcsán felmerülő és a műtét helyét befolyásoló egészségügyi és szakmai tényezőkről személyesen tájékoztatjuk Önt. A legfőbb szempont minden esetben az Ön biztonsága és elégedettsége. A technikai felszereltség, a személyzet szaktudása és odaadása valamint az empatikus, kellemes környezet minden esetben garantált.    Az előzetes konzultáció kapcsán Műtéteinket és ambuláns beavatkozásainkat elegáns budai klinikán végezzük.

Számos szempontot tartunk szem előtt a plasztikai műtétek kapcsán:

- a páciens biztonsága: a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt műtő, folyamtosan ellenőrzött és kifogástalan minőségű műszerek, és klinikai gyakorlatban edződött, megbízható szaktudású műtéti team a garancia a maximális betegbiztonságra.

- a páciens nyugalma: diszkrét, hangulatos, minden komforttal felszerelt szobák, megbízható, figyelmes szakápolók, teljes éjszakai "stand by" ügyelet, minden műtét utáni nehézséget orvosoló gyógyszerkészlet teszik könnyűvé a műtét utáni órákat. 

- a páciens személyes igényei: diszkréció, empátia és tolerancia a mottónk. Minden személyes igénynek igyekszünk maximálisan megfelelni, hogy a beavatkozásból csak a "szépre emlékezzen".