Plasztikai műtétek kombinációja

A kombinált plasztikai sebészeti műtéteket csak minőségi és a betegbiztonságot maximálisan szavatoló klinikákon lehet végezni. Az Imago Plasztikánál számos ilyen műtét történik. Tulajdonképpen mindegy melyik testrészek műtétét kombináljuk, hiszen sebészileg pragmatikus és ésszerű sorrendben történnek a műtétek, de a fő feladat a hosszú altatás professzionális kivitelezése.

Az Imago Plasztikánál országosan elismert klinikai altatóorvos szakemberek vezetik a narkózist, így ez a feladat megoldott. Leggyakrabban a mellplasztika és a hasplasztika vagy a mellplasztika és az intimplasztika kerül együttesen műtétre. Nem ritka az arcon való szépészeti beavatkozások (arcplasztika, LIFT-technikák, szemhéjplasztika, orrplasztika, fülplasztika, hyaluronsavval vagy saját zsírral végzett töltések) kombinációja mellplasztikai műtétekkel (pl. mellnagyobbítás, mellfelvarrás, mellnagyobbítás mellfelvarrással). Az ilyen műtétek kapcsán tudatos műtéti terv felállításával minimálisra lehet csökkenteni az altatás idejét.

Az Imago Plasztikánál, így a mellplasztika és a hasplasztika együttesen akár HÁROM óra alatt elvégezhető, ami nem terheli meg a páciens szervezetét és a műtét utáni fájdalom is kisebb. A kombinált műtéttel operált páciensek másnap gond nélkül felkelthetnek és elhagyhatják a klinikát. Természetesen hosszabb műtétek is végezhetők, mint pl. fogyás után együttesen végzett un. body lift (karplasztika, mellplasztika, hasplasztika, combplasztika) kiegészítve akár más plasztikai sebészeti beavatkozásokkal. Nyilván az kombinált plasztikai műtétek kapcsán a kedvezőbb műtéti díj sem utolsó szempont.