vékony nő nagy mell mellplasztika mellnagyobbítás

A testalkat és a női mell aránya koronként és kultúránként változott. Más forma és alkat volt az ideális a különböző európai történelmi korokban is. A „rubensi” testalkat hatalmas zsírdepói és relatíve kis mellei mára pont az ellenkező ideálkép felé változtak. A kilencvenes években sikk lett a testkultúra-ápolás, a fittness és az életmódváltás. Ezek a zsírfelesleg eltűnését eredményezték a női testeken. Ezzel együtt a női mellek is kisebbek lettek volna.

Azonban a modern nő másképp döntött. A mellplasztikák száma a kilencvenes években rohamosan emelkedett és mára a „plasztikázott mell” fogalma létjogosultságot szerzett. Az ezredforduló táján elterjedt különféle távol-keleti bölcseletekből és vallási tanokból táplálkozó, a harmóniát, mint legfontosabb elérendő célt maguk elé helyező tanítások divatossá váltak. A teaházakból és mécses-égetésekből induló szubkultúra ugyan berzenkedett a plasztikai beavatkozások ellen, de idővel beolvadt a mindennapokba és üzenete elérte a célját.

A legfontosabb a harmónia. Nem csak testi, de lelki síkon is. Az hogy a lélekhez hogyan vezet a test és a testet hogyan ápolja a lélek tulajdonképp mindegy … mindenkinek magában kell megtalálni az utat. De a legfontosabb a páciensek esetében az, hogy ha a tükörbe nézve a testét nem látja harmonikusnak vagy ha nem látja szépnek, hogyan emelhetné a lelkét magasabbra? Nem az számít, ki mit gondol, ki mit ír vagy a média mit sugall, hanem hogy az „én” mit szeretne vagy mit akar. S ha akarja, meri-e megvalósítani, amiről eddig csak álmodott?

Ha Ön egy vékony nő, de mindig nagy, feszes mellekről álmodott, de mindenki csak lebeszélte, és cikizte emiatt, akkor itt az idő hogy döntsön: marad-e a körülmények fogságában és a vélemények rabságában, vagy úgy dönt, hogy jóleső érzéssel szeretne holnaptól a tükörbe nézni. Az álmok nem csak dédelgetésre valók, hanem megvalósításra várnak!